Schadeherstel; Slimme reparaties vakkundig uitgevoerd

Wij zijn een allround schadebedrijf dat met enthousiasme geleid wordt. Wij werken met een ervaren team vakmensen, dat werkt met moderne apparatuur en elke autoschade volledig kan herstellen. Op deze website presenteren wij enkele slimme reparatie technieken waarin wij ons gespecialiseerd hebben. Dergelijke technieken zijn kostenbesparend en milieuvriendelijk.

Houdt uw auto bij ons in topconditie met slimme reparaties...

Spot-repair   Velgenreparatie

Spot repair

Een kleine lakbeschadiging? Uw lak beschadigd met een krasje of een deukje? Eenvoudig te repareren voor ons, onzichtbaar en voor de prijs
hoeft u het niet te laten.

 

Velgen reparatie

Een stoeprandje is zo geraakt en daar worden de velgen niet mooier op. Wij kunnen krasjes en beschadigingen vakkundig verwijderen.

     
Uitdeuken zonder spuiten   Bumper reparatie

Uitdeuken zonder spuiten

Heeft u een deukje zonder lakbeschadiging? U krijgt een kop koffie en wij wrijven het deukje eruit!

 

Bumper reparatie

Uw bumper of kunststofdelen lassen we met ons geavanceerd kunststof lassysteem en gecombineerd met een spotrepair is uw auto weer als nieuw.

     
Bekleding reparatie   Dashboard reparatie

Bekleding reparatie

Velours bekleding beschadigd? Scheurtje of brandgaatje? Klaar terwijl u wacht!

 

Dashboard reparatie

Dashboard beschadigd? De experts van Framit fiksen het voor u en het gaatje of scheurtje is weer onzichtbaar in de originele structuur.

     
Steenslag reparatie  

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op!

Steenslag reparatie

Steenslag blijft lastig, maar is niet te voorkomen. Maar gelukkig is er wel wat aan te doen. Door middel van een geavanceerd minispuitje kunnen wij de steen-inslag inkleuren met lak. Vervolgens poetsen we de overtollige lak vakkundig weg.